maandag 24 september 2012

uitdaging is aangenomen en verwerkt.

In mijn vorige blog riep ik heel dapper: Wie daagt mij uit !! Nou dat heb ik geweten hoor. Maar wat wel erg grappig was dat meerdere mensen riepen dat ik iets met lintjes moest doen. Erica reageerde via facebook en zei lintjes en nr 17, Sandra riep via de blog van scrap4fun je oudste cardstock ever en lintjes en Ellen riep op mijn eigen blog nr 3 en iets met lint. Tja onder die lintjes kwam ik natuurlijk niet meer uit, dat snappen jullie wel... Papier 3 was toevallig een pakket cardstock, wel niet de aller oudste, en papier nr 17 was Terisa Collins. Een hele mooie zwart,grijs en roze papierlijn die heel goed te combineren is met cardstock. Deze uitdaging moest wel even aan paar dagen inzinken en brainstormen over wat ik ermee zou gaan doen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om linten als stroken te verwerken. Bloemlint te kleuren met alcoholinkt en de bloemen los te knippen.

Ineens schoten mij ook nog een paar foto's met een roze jasje door mijn hoofd. Naar deze foto's heb ik lange tijd niet kunnen kijken omdat ik de personen die erop staan zo miste... Gelukkig kan ik ze nu weer met een glimlach op mijn gezicht verwerken op een layout. De titel 'US' is gesneden met de cricut uit zilver kleurig papier en die weer bewerkt met roze/rode alcholinkt.

Deze foto's zijn in winter 2004 gemaakt, er lag een dunne laag sneeuw maar genoeg om te kunnen sleeën. Dus zijn wij met de kids naar het Hitlandbos in Nieuwerkerk a/d IJssel gegaan voor de sneeuwpret. Mijn nichtje Lowisa is hier 2 jaar oud, Lisanne 6 en Kimberley 9 jaar oud.
Langs de randen van het rood/roze cardstock is eerst black shoot distress inkt aangebracht met de blending tool. Vervolgens zilverkleurige embossingpoeder erop gestrooid en laten smelten met de heat tool.
Deze tekst stond op een sticker en die vond ik zo mooi dat ik het naast de foto heb geschreven. Net voordat ik de foto maakte, gooide mijn broer wat losse sneeuw naar de meiden. Kimberley moest hier erg om lach maar Lowisa kijkt wat verbaast om zich heen waar die sneeuw nu ineens vandaan komt.. Nou de meiden hebben zo wel heel veel kusjes gekregen.Zo klein als ze was, maar toen al erg ondeugend....Door net haar tong uit te steken als ik de foto maak!
Aan de zijkant van de foto is eerst wat stukjes lint geplakt,geknipt in puntjes. Vervolgens een metalen label van Tim geplakt met de tekst memoirs. Want ik moet toch wel glimlachen bij deze herinnering..
Achter de foto's zijn eerst 2 stukken designpapier geplakt. De foto's zijn afgemat op cardstock en bewerkt met embossingpoeder.Voor mijn doen heb ik op de layouts heel wat lint gebruikt dus ik hoop dat jullie vinden dat de uitdaging geslaagd is..!

Scrapgroetjes Paula


6 opmerkingen:

 1. Erg mooi Paula! En wat een leuke foto's! Wat zijn de kinderen al veranderd in die paar jaar he?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor Paula, heel sfeervol en mooie kleurencombi zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden! Leuke achtergrond van je blog met deze uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem erg mooi geworden
  leuk zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe zit dat nou met de nummers ? Heb jij alles genummerd liggen of hebben jullie een lijst met nummers waar op staat wat het is ?
  Je hebt duidelijk lint gebruikt hoor ! Mooie LO !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Annette,
   Nee ik heb niet alle papierlijnen genummerd hoor, zo gestructureerd ben ik niet ;-) Ik heb sommige papierlijnen wel in een plastic hoesje liggen. Mijn papier ligt in een ladekastje dus ik tel gewoon vanaf bovenaf de papierlijnen en het getal wat genoemd is die papierlijn ga ik verwerken. Het is erg leuk om te doen want je weet niet precies bij welke papierlijn je uitkomt,dus je komt soms wel eens voor een verassing te staan hihi.
   Ik heb gelijk even op jouw blog gekeken,leuke blog heb je hoor. En wat leuk dat je meedoet aan de kreadoe kaarten wedstrijd van Scrap4fun!!

   groetjes Paula

   Verwijderen