woensdag 16 mei 2012

Creatief met foto's

Door een oproep in de creatief met foto's nr 53 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mailtje gestuurd met wat layouts...In de oproep stond dat ze op zoek waren naar scrappers met ideeën voor lezers. Omdat ik veel met allerlei inkten, stempels metaalfolie en grunge werk heb ik gemaild. Maar eerst door mijn albums gebladerd en de leukste uitgekozen. Wat best lastig is want ik heb er veel.. Maar de keuze was gevallen op een spread die ik gemaakt heb voor mijn MB (Marco Borsato) album. Op deze spread heb ik het papier bewerkt door met acrylverf te stempelen,met de paperdistresser en distress inkt.

Op de linker layout is een stuk songtekst geprint op designpapier en bewerkt met de paperdistresser en inkt om het oud te maken. De rozet-bloemen zijn gekleurd met stains en glimmermist,zodat ze bij de kleuren van het papier passen.

Omdat dit een vrij donkere layout is zo met al dat groen heb ik ook een wat zomerse layout gemaild. want de volgende Creatief met foto's komt in de zomermaanden uit.

Deze foto's zijn tijdens onze vakantie in Italië aan het Gardameer gemaakt. De linker layout is gemaakt op craftresist papier, deze is bewerkt met distressinkt en glimmermist. Op de rechter layout zitten swirls gemaakt van grunge paper. Maar eerst is er tissue-tape bewerkt met alcoholinkt en blendingsolution, dit weer terug op de rol geplakt en hierna de grunge te beplakken met gekleurde tissue-tape en dan te stansen met bigdiez swirls. Hierdoor zijn de swirls gekleurd en hebben ze een printje.

Vandaag kreeg ik een mailtje terug van de creatief met foto's, eentje die mij helemaal blij maakt!!!

 Dus wie weet staat er in de wintermaanden ineens een creatie van mij in de Creatief met foto's!!!