vrijdag 18 november 2011

Fragments of my life

Morgen geef ik mijn nieuwe workshop Fragments of my life. Deze workshop gaat dit keer niet op papier maar met papier... De configuration box van niemand anders dan Tim Holtz wordt omgetoverd tot je eigen memory-box die fragmenten van jouw leven bevat. Dit klinkt heel zwaar maar ik wil alleen maar uitdrukken dat deze box veel over jezelf kan vertellen. In het artelier Scrap4fun staat al een box waarin ik een ultiem moment in mijn leven heb verwerkt.
Voor deze kleinere box ben ik eerst tussen de oude kinderfoto's van mijn meiden gedoken en heb daar de mooiste uitgehaald. Er zitten een aantal kleine technieken in verstopt maar die ga ik je vertellen tijdens mijn workshop, dus kom deze volgen zou ik zeggen !!
 dinsdag 1 november 2011

Enchanted

Eigenlijk zegt de naam van deze nieuwe papierlijn van Bo Bunny al genoeg.... Vrolijk, opgewekt , uitgelaten  en betoverd, nou dat wordt je alleen al van het papier laat staan van het verhaal achter deze foto's :)
Vera van het atelier Scrap4fun had mij gevraagd of ik een voorbeeld wou maken van de nieuwe papierlijn van Bo Bunny voor in de kraam op de kreadoe. En tuurlijk wil ik dat wel !! Want wauw wat een mooie lijn heeft Bo Bunny ervan gemaakt! Deze serie leent zich er uitstekend voor om sommige delen uit te knippen zoals het ornament op de 2e foto op de LO. De titel is gemaakt van grundgeboard letters bewerkt met gesso en zwarte stazon inkt. Hierna zijn de letters geplakt op fragments. De fragments zijn weer geplakt op designpapier.
Hier heb ik eerst op zwart cardstock van Bo Bunny gestempeld met embossingsinkt en met zilveren embossingspoeder bewerkt. De witte swirl-cirkel is uit designpapier geknipt. Verder is de pagina afgemaakt met een label, bloemen en brads.

 Maar ik had nog zoveel papier over en omdat ik a.s. donderdag, vrijdag en zaterdag in de stand sta van Scrap4fun om de Vagebond te demonstreren heb ik nog maar een LO gemaakt. Hier heb ik eerst het designpapier bewerkt met glimmermist om het iets meer kleur te geven.
De bloemen zijn gemaakt door te papier te stansen met Creatables. De vlinders en swirl zijn gemaakt door te stansen met de movers&shapers van Tim Holtz. Alles is eigenlijk gestanst met de Vagebond ( leuk apparaat!! ) Waar ik de vieste vingers van kreeg was het kleuren van het stuk metaalfolie ... maar zo leuk om te doen.


Oh en Marianne.... ik heb ons maar een keertje gescrapt ..verrassing... Wij hebben elkaar leren kennen door Scrap4fun en inmiddels ben je toch wel een dierbaar vriendinnetje geworden dus deze is van ons samen (haha lekker klef zou iemand hier in huis zomaar ineens kunnen roepen)